Fungerar fortfarande traditionell printannonsering, eller har det digitala tagit över? Många reklamköpare lever i tron att digitala kanaler är det mest effektiva marknadsföringssättet i dag. För dessa reklamköpare har Navii, MittMedia och analysföretaget RAM en nyhet.

En av de mest effektiva marknadsföringskanalerna prasslar, är en del av frukosten och öppnar mottagarens ögon. Det har kallats ”gammelmedia” men har aldrig förlorat sitt nyhetsvärde. Enligt undersökningar är ryktet om printmedias död betydligt överdriven. Print peakar och ger resultat (och den här kvällen får du siffrorna, staplarna och graferna.)

Den 10 april bjuder Navii, MittMedia och RAM in till en kväll med där vi fäster ögonen på ord och bilder i tryckt form. Vi får höra om möjligheterna för print, och hur papper och trycksvärta tog en effektiv reklamkampanj till rekordnivåer i uppmärksamhet och nya affärer.

Vi ses klockan 17.00 i VLT-huset för föreläsning, efter det blir det visning av redaktionen och bjuds på enklare mat och dryck, alkohol och alkoholfri.