Mindre än en månad kvar till jul…

Och många förberedelser börjar så smått bygga upp en härlig stämning full av förväntan. Julklappsinköp och pynt, kanske baka lussekatter och sätta första plåten pepparkakor, knäcken ska kokas och glöggen provas och julematen handlas hem.

Och där någonstans börjar alla roliga julbord komma igång och det dimper ner inbjudningar till fester och mysigt mingel. Vi vill så klart också få möjlighet att fira in den glada julen med våra medlemmar! Och vi vet att det är svårt att hinna med alla roliga julfester som lockar i december. Så i år tänkte vi på MiV tjuvstarta julkänslan med att fira in Advent tillsammans med er.

Precis lagom innan första advent och i ett möjligt grått november lyser vi upp vardagen med en kreativ utmaning, god mat och många skratt tillsammans på Ica-köket.

Extra föreningsmöte
Vi startar kvällen 17:30 med ett extra föreningsmöte där vi presenterar ett förslag på förändring av stadgar och medlemsformer. Mer information om förslaget har  skickas ut till alla medlemmar via e-post. Mötet beräknas pågå i runt 30 minuter så vid 18:00 påbörjas själva myskvällen.

 

Mingelbilder