Skapa engagerande event för både fysisk och digital publik – samtidigt!

Annsi har jobbat inom kommunikation och marknadsföring i över tjugofem års tid i olika roller och har en bred erfarenhet av både strategiskt och taktiskt arbete. Under senare år har hon specialiserat sig inom event och webcasting, något som tagit extra fart under de senaste två åren. Annsi jobbar på Intrado Digital Media/Notified som är världsledande inom event och streaming och har även andra marknadsledande plattformstjänster inom PR och IR.

På grund av covid-19 har vi ställt om snabbt, till digitala arbetsmöten, föreläsningar och event. Nu närmar sig en ny fas där vi återigen kan ha fysiska event, men där vi också vill också vill behålla fördelarna med digitala event och nå den publik som fortsatt deltar virtuellt. Går det att skapa hybridevent som fungerar lika bra för alla deltagare – oavsett om de är på plats fysisk eller online?

I denna föreläsning kommer Annsi dela med sig av framtidsspaningar för event och praktiska tips och råd för alla som vill skapa engagerande och givande event och föreläsningar med två typer av publik – #facesIn2places. Hon går även igenom fördelarna med data och insiktsarbete inom event och hur man kopplar event till andra KPI:er så som varumärkesbyggande, försäljning, rekrytering och företagskultur.

Denna gång är vi på Thoren Business School på Kopparbergsvägen 25. Du kan även delta online, men då kan vi tyvärr inte erbjuda någon lunch.

11.15  Incheckning, enklare lunch och mingel
12.00 – 13.00 Föreläsning

Vi ses!

Mingelbilder