Hannah Widell om att nå ut i mediebruset

Webb-tv och poddar, Instagram och Youtube, format och plattformar med användargenererat innehåll konkurrerar nu på allvar med traditionella kanaler om tittare och lyssnare. 2014 exploderade podcastlyssnande och medieutrymmet där är större än någonsin. Hur hanteras reklam/sponsring? Hur är utfallet för sponsorer och annonsörer? Hur tar konsumenterna till sig budskapen? Hur har medielandskapet förändrats i och med podcasts. Vilka företag tar plats i det nya mediet?

I den här världen är systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman drottningar. Deras företag Perfect Day producerar i dag innehåll för webb, podd, tv, radio, böcker, scen och evenemang, men också för dryck, kläder och teknik, med en räckvidd om närmare två och en halv miljon svenska potentiella konsumenter. Kunderna står, bokstavligt talat, vid porten och väntar på att få komma in.

Hannah Widell ställer frågor, ger svar och berättar om det nya medielandskapet. Frukt och godis ger som alltid en bra start, vi får träffa kvällens sponsor, lyssna till kloka ord från Hannah och avrunda med mingel, mat och något att dricka.

Kom ihåg att betala medlemsavgiften
Har du inte betalt medlemsavgiften för så gör du det enkelt direkt här på webbplatsen.

Mingelbilder