Fanny Widman har en bakgrund som säljare både inom media- och IT branschen.
Hon startade podden Fannys förebilder i ren frustration när hon insåg att hon inte hade samma förutsättningar som sina manliga kollegor på grund av sitt kön.

Fanny beskriver hur hon gick på möte med en potentiell kund tillsammans med en manlig kollega. Han skulle vara med som stöd för tekniska frågor, medan hon hade hela kundansvaret. Mötet med den manliga kunden går bra till en början, men efter ett tag märker Fanny hur kunden riktar alla sina frågor till kollegan och knappt tittar på henne själv. Ställer hon en fråga svarar kunden den manliga kollegan. Efteråt började Fanny diskutera situationer som denna och upptäckte att hon inte var ensam. Kvinnor blir annorlunda behandlade än män i arbetslivet, även idag. Det ledde till podden Fannys Förebilder, där Fanny Widman intervjuar några av Sveriges mest framgångsrika kvinnor för att skapa medvetenhet och hitta lösningar. Med sina lärdomar som underlag ger Fanny oss en spännande och ögonöppnande föreläsning, som kan hjälpa oss med förändring på våra egna arbetsplatser och i våra yrkesliv.

Onsdag 17 februari
Plats: Digital föreläsning (mejl med länk kommer)
Tid: Incheckning från 17.00, föreläsningen börjar 17.30

GRATIS HÄMTMAT! Välkommen att hämta en vegetarisk lasagne hos Elite Stadshotellet inför föreläsningen. Din biljettbokning gäller vid uthämtning.