Camilla Agardh

Tyvärr har Jerry Silfwer blivit sjuk och kan inte genomföra föreläsningen imorgon torsdag den 20 oktober. Med så kort varsel är vi otroligt glada åt att ha kunnat få tag på Camilla Agardh som kliver in istället. Givetvis kommer vi ordna så att Jerry kan komma och föreläsa vid ett senare tillfälle.

Inbound Marketing är i grund och botten ett annorlunda synsätt på marknadsföring, där man går emot de traditionella sätten att tvinga till sig kundens uppmärksamhet, för att istället förtjäna den.

Camilla Agardh, VD på inbound marketing-byrån Invise, kommer prata om varför denna marknadsförings- och försäljningsmodell är både lönsam och uppskattad, hur inbound måste vara ett mindset som genomsyrar hela organisationen och varför det är viktigare än någonsin att vårda sitt varumärke online.

Invise är en av Sveriges främsta inbound marketing-byråer med säte i Stockholm. Byrån har de tre senaste åren i rad dubblerat såväl omsättning som bemanning och hjälper företag inom flertalet branscher att utvecklas och växa.

Program
17.30 – 18.30 Incheck, mingel och mat
18.30 – 18.40 Välkommen och presentation från ABB
18.45 – 20.00 Camilla Agardh

MIV-bar och eftersnack på Restaurang Varda
Efter föreläsningen bjuder Varda på lite tilltugg och 20% i baren för medlemmar.

Mingelbilder