Digital innovation och framtidens affärer

Så här i december avrundar vi året med att bjuda på både kunskap, mingel och julkänsla i en härlig mix. Martin Deinoff, VD för den digitala innovationsbyrån Itch och tidigare vice VD och medgrundare av den digitala byrån Creuna, kastar oss in i den nya tidens kommunikation där den digitala utvecklingen går i en rasande fart. Teknikutvecklingen går allt snabbare framåt, nya kanaler dyker hela tiden upp och kundernas beteende förändras snabbare än företag hinner utveckla. Vad är viktigast att tänka på just nu och hur kommer kundernas beteende att utvecklas under den närmaste tiden? Martin ger sin syn på digital innovation och tre steg till framtidens affärsmodeller.

Martin har hjälp flertalet företag till framgångsrik digital transformation. Han är också författare till flera böcker och är högt efterfrågad för föreläsningar som expert inom området digital affärsutveckling, strategi och kommunikation.

Program
17.30-18.00 öppnar vi upp för incheckning och mingel inne på Strike
Därefter fortsätter vi med att berätta lite om vad som är på gång i MiV 2017 och får en presentation av kvällens aktivitetsvärdar Care of Haus och Strike. Martin Deinoff tar därefter vid och leder oss genom en fartfylld timme om digitala innovationer och framtidens affärer. Efter kvällens föreläsning serveras en smakfull jultallrik tillsammans med valfri dryck. Eftermingel i baren och test av Strikes spännande aktiviteter blir ett roligt avslut för MiV 2016.

Varmt välkomna!

Mingelbilder