Fira in julen med New York-känsla. Vi bjuder på livemusik, god mat och workshop som gör dig till en bättre talare.

Vår gäst för kvällen är Joacim Björkvall, marknadsföringsläraren som driver Västerås comedy club. Joacim har uppträtt på de största svenska scenerna, som till exempel RAW comedy club och Norra Brunn. Nu kommer han till oss på Marknadsföreningen och ska lära oss de bästa tricksen från stand-up i en workshop. Det tror vi alla som pratar inför andra kan få bra nytta av! Den som vill får gärna dela med sig av sin stand-up!

Dessutom blir det glögg, tomteverkstad och livemusik från scenen av Pepes Bodega följt av en DJ. Vi bjuder på mingel och plockmat och dryck (med och utan alkohol). Sigurdsgatan ska ge oss en känsla av New York i juletid denna kväll, så du får också en dos av stämningsfull musik och sprakande eldar.

Ta med en julklapp till hemlösa – få bandybiljetter
Vi vill också göra en insats för dem som har det allra tuffast i vår stad under vintern. Vi hjälper Sigurdsgatans verksamhet för hemlösa genom att skänka värmande klappar. De flesta av stadens hemlösa är män, så behovet av herrkläder är störst. Men även damkläder gör nytta. Så rensa garderoben och ta med en present som värmer i vinter. Vinterskor, jacka, vantar, strumpor eller mössa till exempel. Slå in hemma eller på plats på festen! Märk upp med storlek och man/kvinna.