Nu börjar höstterminen hos Marknadsföreningen. Vi startar med mingel och lite inspiration hos fantastiska Salladsmagasinet på Hälla. Vi lovar gott om tid att mingla och äta goda sallader och därefter får vi lära känna förra årets Guldstänksvinnare lite närmare.

Tony Lorenzi finns på plats och kan berätta lite mer om kampanjen som gjorde en basketplan på Viksäng känd i hela basketvärlden. Det var ju SISU Idrottsutbildarna Västmanland som tillsammans med Tony kläckte idén. Varför funkade den så bra? Blev det som de hade tänkt? Och hur hade de egentligen tänkt? 🙂

Därefter delar vi ut vårt stipendium till de studenter på Mälardalens högskola som skrivit den bästa uppsatsen i marknadsföring. Årets vinnare har grottat ner sig i influencer marketing, så om du har undrat vad det handlar om så har du nu tillfälle att fråga en expert!

(Vi i MiV delar varje år ut ett stipendium på 5 000 kronor till den eller de studenter som skrivit en riktigt bra uppsats i ämnet marknadsföring.)

Incheck 17.00
Därefter mat och vin eller alkoholfritt.
Tony Lorenzi 18.00
Stipendievinnare 18.45

Vi checkar gärna in dig från din digitala biljett i mobilen, så sparar vi på papper och miljö.

Välkommen!

Tack till vår aktivitetssponsor, Salladsmagasinet! Hos Salladsmagasinet på Hälla hittar du goda och välkomponerade sallader och mackor och du väljer själv om du vill äta på plats eller ha lunchen utkörd till din arbetsplats.
Välkommen till Salladsmagasinet, hälsar Niklas & Mattias.