Oatly har länge stått på våra medlemmars önskelista. Nu får vi chansen att höra allt om Sveriges mest spännande företag när kommunikationschef Linda Nordgren kommer på besök.

Linda tar oss med på resan från forskningsupptäckten i Lund början av 90-talet till dagens Oatly, som finns i snart hela världen och alltid utmanar med sin modiga och fyndiga kommunikation. Hon berättar också om hur företaget jobbar med engagemang i sina sociala kanaler. Så för alla oss som vill veta mer om värderingsdriven kommunikation, att hitta nya sätt att nå fram till sina målgrupper eller bara hur en hittar så tydliga målgrupper som Oatly har gjort och sedan fokuserat vågar hålla sig till dem – ja, då är det här ett gyllene tillfälle.

Oatly grundades på 90-talet efter att forskare vid Lunds universitet upptäckt ett sätt att omvandla havre till näringsriktig flytande föda. Sedan dess har allt kretsat kring havre. Med innovation i sitt DNA har Oatly idag en unik tillverkningsprocess och flertalet patent. Företaget drivs av värderingarna hållbarhet, hälsa och transparens och deltar i flera forskningsprojekt kopplade till konsumtion och produktion av hållbar växtbaserad mat.

TA MED EN VÄN UTAN KOSTNAD! Eftersom vi har stora sal Omega så passar vi på att låta våra medlemmar ta med en vän som är intresserad av föreningen. Anmäl under biljettkategori ”Ta med en vän!”.

Incheckning från 16.50
Mat 17.00
Föreläsning 18.00-19.00
After MiV från 19.00

Vi checkar gärna in dig från din digitala biljett i mobilen, så sparar vi på papper och miljö. Välkommen!

AFTER MIV!
Efter föreläsningen hänger den som vill med till Bishops Arm (i Elite Stadshotellet) för en after MiV. Där erbjuder Bishops specialpris för oss på månadens drink (125 kr), sedan har de alltid månadens öl för 59 kr.