En kväll fullmatad med kunskap, inspiration, god mat och mingel!

Att skriva för webben är att vara kreativ i både hantverket och tekniken. Framtiden copywriters klarar sig inte på att kunna brodera med orden, de behöver också ha koll på sökbarhet och digitala beteenden för att målgrupperna ska hitta rätt!

Moa Blomkvist och Caroline Birgersson driver specialistbyrån Birger&Blom och är våra experter i ämnet. De lägger upp strategier och skapar digitalt innehåll för både människor och maskiner. I portföljen finns kända varumärken som Stim, Allbright och Löfbergs. De är också ansvariga för kursen ”Digital Innehållsstrategi” på Berghs.

Som inte det är nog får vi också lära oss om Graphic recording, en metod som verktyg för att vi bättre ska komma ihåg det vi pratat om i ett möte. Frida Adamsson är visuell mötesritare och diplomerad coach. Genom att visuellt fånga vad som sägs, hjälper hon till att tydliggöra budskap och förstärka minnet hos deltagarnas vid workshops, utbildningar, föreläsningar, event, seminarier å liknande. Det kallas graphic recording och vi längtar efter att få prova!

Sist men inte minst – våra nominerade till Årets marknadsförare 2016! Våra tre nominerade står de för det främsta inom marknadsföring och kommunikation under förra året här i Västerås. Nu tar vi upp dem på scenen så att du får en chans att höra mer om hur de jobbar och vad som ligger bakom deras framgångar. Ta chansen att fråga dem det du gått och undrat sedan Guldstänk!

Varmt välkommen den 19 oktober!

Mingelbilder