Om du jobbar med Business-to-business, B2B så får du inte missa möjligheterna med LinkedIn. Ett företags anställda är den bästa organiska ”kanalen” du kan få och på LinkedIn finns det stora möjligheter att lyckas med detta. LinkedIn går att använda på många olika sätt, med många olika syften: rekrytering, försäljning, hitta drömjobbet, professionellt nätverkande, kompetensutveckling, tankeledarskap, varumärkesbyggande, och mycket annat.

På föreläsningen ger Rolf en överblick av var LinkedIn står idag och ger några exempel på olika sätt att jobba plattformen. Rolf reder ut begrepp som social selling, social recruiting, employee advocacy och thought leadership. Du får också grundläggande fakta om hur algoritmerna fungerar. Avslutningsvis får du med dig några enkla tips som kan öka din synlighet på LinkedIn. Ta med alla dina frågor om LinkedIn, Rolf har (nästan) alla svar!

Rolf Lindström har mer än 25 års erfarenheter av arbete med digital kommunikation inom B2B. Han drev tidigt på en satsning på sociala medier hos sin dåvarande arbetsgivare ABB. Där byggde Rolf så småningom upp sin spetskompetens kring LinkedIn. 2015 kom Rolf med i listan över topp 10 marknadsförare på LinkedIn i Sverige. Han har utbildat hundratals säljare, rekryterare och ledare hur de kan stärka sina affärsrelationer med LinkedIn. Sedan 2019 driver Rolf sitt eget företag där han hjälper företagare att lyckas med sin digitala närvaro. Han är också med i teamet bakom nystartade LinkedCoach som erbjuder en unik metod för att bygga vana att vara aktiv på LinkedIn.

Eventet är ett samarbete med MiE, Marknadsföreningen i Eskilstuna. Medlemmarna från MiE är varmt välkomna att vara med på plats, eller följa föreläsningen via Zoom. Buss avgår från MdH Eskilstuna kl 16.15 och anländer MdH Västerås kl 16.55. Bussen är gratis för anställda och stundeter på MdH. Övriga löser biljett. Mer information på https://www.mdh.se/student/gratis-buss-mellan-campusorterna.

17.00 Incheckning
17.30 Föreläsning
18.30 Mat & mingel

 

Mingelbilder