Nyinsatt – Heléne Lidstöm

Tyvärr har Anna Fagerström blivit sjuk och kan inte genomföra föreläsningen fredag den 16 september. Med så kort varsel är vi otroligt glada åt att ha kunnat få tag på Heléne Lidstöm som kliver in istället.

Givetvis kommer vi försöka ordna så att Anna Fagerström kan komma och föreläsa vid ett senare tillfälle.

Det blir alltså om framgångsrika förändringsprocesser vi kommer lyssna till imorgon. Samma plats samma tid!

Hoppas att vi ses!

FÖRELÄSARE: Heléne Lidström

Heléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring, kommunikation, ledarskap och organisation från olika multinationella företag som Finnair, Microsoft, Tele2 och Icon Medialab.

Hon är expert på förändringsprocesser och vad som krävs för den aktivitetsbaserade arbetsplatsen, digitala arbetssätt och framtidens ledarskap.

FÖRELÄSNING: Kommunikation som strategiskt verktyg

Idag talas det om transformation och förändring, enligt forskningen är det ett faktum att hela 70% av alla förändringsprojekt misslyckas, i många fall handlar det om att man inte lyckas få chefer och medarbetare att aktivt verka för förändringen. I alla förändringsprojekt oavsett om det handlar om förändrat arbetssätt, omorganisationer, neddragningar, expansion eller företagskultur spelar kommunikationen en avgörande roll.

Under föreläsningen kommer Heléne berätta hur man driver ett framgångsrikt förändringsprojekt med kommunikationen som strategiskt verktyg.

Plats
BEST WESTERN Hotel Esplanade

Tider
11.15 – Incheck
11.30 – Lunch
12.00 – 13.00 Föreläsning

Mingelbilder