Använder ni sociala medier i ert företag? Vi ägnar en hel kväll åt ämnet med två framgångsrika experter som bjuder på två inspirerande, energirika, insiktsfulla och engagerande föreläsningar uppbyggda kring stories, anekdoter, exempel och trender.

Anton Johansson är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om trender, e-handel och entreprenörskap och förekommer ofta som expert i digitala frågor i morgonsofforna på tv.

Hör Anton berätta om trender, digitalisering, effektivisering, globalisering och framtiden och ta del av hans kunskaper inom ett ständigt växande område.

Sofia Lundberg är planner och konceptutveckling på contentbyrån Spoon samt föreläser på Berghs Communication. Hon har arbetat fram content marketing-strategier för många stora varumärken samt skapat konkreta redaktionella koncept för böcker, tidningar, nyhetsbrev, filmer och webbsidor.

Ikväll pratar Sofia om vikten av content management och ger oss verktyg att använda i vårt fortsatta arbete inom konsten att skapa relevant innehåll i sociala medier.

Patrik Müller från vår eventpartner DIBS presenterar bevisen på att mobila betalningar nu slår igenom. DIBS erbjuder enkla och säkra betalningslösningar för företag som vill ta betalt på nätet.

Västerås Stad berättar om arbetet med den nya versionen av vasteras.se.

Föreläsningen börjar 17.00 och vi kommer att vara i Kommunfullmäktigesalen på Stadshuset.

Mat serveras efter föreläsningen.

Varmt välkommen!

Mingelbilder