Dan Linder – ny föreläsare!

Föreläsningen med Maria af Malmborg är framflyttad. Vi återkommer med nytt datum. 

Illamående, hjärtklappning och darrande, svettiga händer… Att tala inför publik är en av våra största rädslor. Men rädslan kan vändas till vana om vi använder verktygslådan: praktiska tips där vi mentalt och fysiskt övar upp våra presentationsmuskler.

Dan Linder, skribent, moderator och föreläsare, delar med sig av egna metoder och tips för att bli bekväm framför en publik – i röst, i kropp och i sinnet.

Tider

  • 11.30 För dem som vill finns möjligheten att innan föreläsningen gå en rundvandring i domkyrkan. Samling 11.30 vid huvudentrén. Se mer information nedan.
  • 12.00 Dan Linder startar sin föreläsning
  • ca 12.50 Efter Dans föreläsning går vi till Strike där det bjuds på lunch.

Visningen av Västerås domkyrka
Västerås domkyrka är en av Sveriges förnämsta kyrkor, med konstskatter i världsklass och ett överflöd av levande historia. Den internationella reseguiden Guide Michelin Green Edition har belönat katedralen med maximala tre stjärnor och Trip Advisor med Travellers’ Choise. Men den fyller också samma funktion för oss idag som den gjort för trettio tidigare generationer. På en kort stund gör vi några nedslag från tusentalet till nutid,  i sällskap av Stora orgeln.

Lunchen på Strike
I samband med din anmälan så kom ihåg att välja om du vill äta kött, fisk eller vegetariskt. Om du inte har möjlighet att vara med på lunchen så finns ett val även för det.

 

Mingelbilder