Jessica W Sandberg

Jessica W Sandberg är en prisbelönt PR-strateg med flera av Sveriges och världens finaste utmärkelser i bagaget. Hon är idag PR-ansvarig på SOS Barnbyar och har lyft upp barnfattigdomen i Sverige på samhällskartan. Hennes flertalet kontroversiella kampanjer har väckt stor uppmärksamhet som t ex den som synliggjorde Rysslands övergrepp på hbtq-personer, barns utsatthet i världen och kampanjen där Pressbyrån under en vecka bytte namn till Bögbyrån, Flatbyrån, Transbyrån, Queerbyrån och Homobyrån.

Jessica kommer att prata om svårigheten att kommunicera värderingsfrågor. Om välgörenhet och lönsamhet – om att det finns ett direkt vinstintresse för företag att faktiskt ta ansvar – vad händer om de inte gör det? Som grädde på moset kommer hon att berätta om hur man paketerar en fråga som saknar nyhetsvärde så att det blir en nyhet och hur små detaljer kan få en kampanj att lyfta samt hur det är att bli jagad av Janne Josefsson…

Efteråt blir det panelsamtal med ett lokalt företag och en lokal volontärförening innan mingel, mat och något att dricka.

MIV-bar och eftersnack för de som vill på restaurang Varda,  där de har dukat upp med snacks och 20% rabatt i baren för medlemmar.

Datum: Torsdag 14 april 2016
Tid: 16.30 incheckning, godis, dricka, frukt, mingel och visning av Vlts lokaler. 17.30 Föreläsning
Plats: Vestmanlands Läns Tidning, Slottsgatan 27, Västerås
Sista anmälan: Tisdag 12 april klockan 14

Mingelbilder