Det lilla västeråsföretaget miniroom.se blev både Årets Marknadsförare, OCH Årets Nyföretagare på Guldstänksgalan vilket är första gången i Guldstänks historia som ett företag tar hem dubbla priser.

Miniroom.se startades 2013 av Jenny Wikman och säljer barninredning på nätet. På bara 1,5 år har hon gått från noll till en halv miljon besökare, en omsättning på över fem miljoner och 15 000 följare på Instagram! Dessutom har hon idag återförsäljare i hela världen. En framgångssaga? Ja faktiskt. I kombination med hårt arbete, en fantastisk passion och ett oerhört driv.

Stort Grattis till Jenny och de anställda på miniroom.se!

 

Motivering till Årets Marknadsförare 2014

Årets vinnare har mycket mod, en tydlig vision, massor av passion och en fantastisk känsla för vad målgruppen vill ha och behöver.

Tack vare ett gott värdskap och goda samarbeten har vinnaren skapat effektiv kommunikation i rätt kanaler och på så sätt lyckats nå ut till både stora och små – på en marknad där konkurrensen är oändlig.

På kort tid har vinnaren tagit stora kliv ut i världen och finns nu, med egna produkter, i 15 länder i tre världsdelar. Men det var här i Västerås som de första stegen togs.

Marknadsföreningen i Västerås stolta över att utse Årets marknadsförare: miniroom.se

 

Läs mer om Årets Marknadsförare 2014 här eller ta del av den intervju som vi gjorde med Jenny tidigare.

Hade du inte möjlighet att vara med på Guldstänk, eller vill återuppleva den högtidliga kvällen kan du se sändningen från VLT via länken.