Medlem

Bli medlem

Gör som vi – bli medlem i vår härliga förening!
Som medlem i Marknadsföreningen i Västerås, MiV, blir du en del av Sveriges största professionella nätverk för alla som arbetar med marknadsföring, PR, media eller kommunikation. Här träffar du spännande personer från både små och stora företag, nationella och lokala, för att ta del av deras erfarenheter och dela med dig av dina egna. Välkommen att låta dig inspireras, lära dig ett och annat och ha riktigt, riktigt kul tillsammans med oss!

Vad du får

Vårt erbjudande

  • Flera intressanta och kunskapshöjande aktiviteter per år
  • Ett stort nätverk med givande kontakter i branschen
  • Det senaste om marknadsföring, kommunikation och trender
  • Fest, mingel och annat kul vi hittar på

Medlemsskap

Personligt eller företag
För att få tillgång till alla förmåner i Marknadsföreningen behöver du eller ditt företag vara medlem. Du kan läsa mer om våra olika medlemskap här.

Anmälan till aktiviteter

Alla är välkomna

Som medlem får du tillgång till alla våra aktiviteter och ett nätverk med många olika kompetenser och energi. En del aktiviteter är endast öppna för medlemmar och vid några går det att betala en avgift för att endast gå på en specifik aktivitet. Om du är medlem ingår aktiviteter och enklare förtäring i medlemsavgiften.

Anmälan görs via vår webbplats där du fyller i alla uppgifter och laddar hem aktuell biljett som tas med till aktiviteten. Om du inte är medlem kan du köpa biljett direkt via webbplatsen och om du önskar faktura går det också att ordna men då tillkommer en faktureringsavgift.