Aktiviteter

Vi bjuder in till flera aktiviteter varje år där lokala och nationella, kända eller mindre kända föreläsare gästar oss. Gemensamt är att de håller en mycket hög kvalitet och att ämnet direkt eller indirekt handlar om marknadsföring och kommunikation.Några föreläsare som gästat oss de senaste åren är Teo Härén, Yngve Bergqvist, Erik Modig, Göran Adlén, Martin Deinoff och Tobias Karlsson bland många fler.

Mingel

Livet är en fest. Utöver kunskap och kontakter tycker vi att det är viktigt med kul och kompisar. Flera gånger per år bjuder vi in till mingel; sommarmingel, höstupptakt och julmingel. Och dessa tillfällen är bara öppna för medlemmar.

Guldstänk

Marknadsföreningen är en av arrangörerna till årets företagarfest i Västerås, Guldstänk, tillsammans med Almi, Företagarna, Handelskammaren och Västerås stad. Som medlem får du möjlighet att köpa biljetter innan de släpps till allmänheten – det du! De brukar gå åt som smör i solsken.

Övriga förmåner

Under året erbjuds våra medlemmar olika förmåner från våra medlemsföretag, samarbetspartner eller eventsponsorer. Sådana erbjudanden får du som medlem information om via eventen eller då vi går ut med dem via nyhetsbrev, på bloggen och i våra sociala kanaler.