Cecilia Cedervall

Ordförande
cissicedervall@gmail.com
070-653 78 20

Cissi tycker att bra kommunikation en mänsklig rättighet! Hon trivs bäst när det finns ett rejält problem att lösa och kreativa hjärnor får samlas och låta smarta och oväntade lösningar växa fram. Jobbar som kommunikationsstrateg i Västerås stad.

Cecilia Thilenius Lindh

Kassör
cecilia.lindh@mdh.se

Vår forskare på Mälardalens högskola kopplar ihop den akademiska världen med marknadsföreningen på ett fantastiskt sätt. Cecilia okända talang är hennes inneboende lekledare som garanterar att det aldrig blir tråkigt på våra träffar!

Elizabeth Genberg

Ledamot
elizabeth.genberg@vastmanlandsmusiken.se
073-542 18 38

Elizabeth har, enligt henne själv, världens roligaste jobb på Västerås Konserthus där hon arbetar på Marknadsavdelningen. Med sin gedigna kunskap inom kommunikation och formgivning är hon en klippa i föreningen. Driver också sommarcafé med familjen!

Rolf Lindström

Ledamot
rolf@rolflindstrom.com
070-688 50 26

Efter en lång karriär på ABB och SynerLeap kör han nu sin egen firma där han titulerar sig Digital Coach. En fena på digitala trender och expert på LinkedIn och Social Selling. Lägg till generös med sin kunskap och hjälpsam så förstår du varför han är så bra att ha i styrelsen!

Frida Heldemar

Ledamot
frida.heldemar@vasterastidning.se
070-257 44 41

Frida är vår händiga lantis vars stora familj innehåller man, tre barn samt hästar, höns, får och katter. På dagarna jobbar hon på Västerås tidning som marknadsansvarig och på kvällarna går hon gärna på spelningar eller tränar.

Henni Hellström

Ledamot
henni@ampilio.se
070 662 11 85

Henni brinner för utveckling, trender och marknadsföring. Att skapa och sälja digitala marknadsföringstjänster åt andra företag och att vara en del av kundresan, är det roligaste hon vet. Henni jobbar på Ampilio, där hon tillsammans med sitt team skräddarsyr digitala tjänster åt sina kunder. Utöver marknadsföring, har hon ett stort intresse för ledarskap och beteendevetenskap.

Sara Olofsson

Ansvarig Guldstänk
sara.olofsson@mdh.se

Saras övertygelse är att äkthet är det enda som håller i längden. Framgångsrik kommunikation kräver seriositet och trovärdighet och när det passar sig, krydda gärna med värme och humor. I sitt arbete på högskolan jobbar hon med samverkan genom att sammanföra forskare, lärare och studenter med regionens näringsliv.

Fredrik Nordström

Biträdande kassör
frnor5@gmail.com
076-209 74 94

Fredrik tror starkt på att kommunikation, relation och marknadsföring är nyckel till framgång i allt. I hans vardag som beteendevetare och HR-konsult är dessa delar som skapar framgång, inte bara för människan utan även för hela organisationen. På sin fritid ägnar han sig mycket åt sitt intresse för att återbruka och odla.

Ingrid Andersson

Sekreterare
ingrid@digdo.se
070-852 07 55

Frilansande copywriter med ett stort hjärta för B2B och digital marknadsföring. Ni hittar henne året runt vid tangentbordet, men om sommaren är hon lyckligast i trädgården, med jord under naglarna. Ljuset i vintermörkret hittar hon på hockeyläktaren där man kan se henne skrika på domaren, jubla över ledningsmål eller muttra bistert över en onödig icing