Sara Olofsson

Ordförande
sara.olofsson@mdu.se
073-662 09 83

Saras övertygelse är att äkthet är det enda som håller i längden. Framgångsrik kommunikation kräver seriositet och trovärdighet och när det passar sig, krydda gärna med värme och humor. I sitt arbete på universitetet jobbar hon med samverkan genom att sammanföra forskare, lärare och studenter med regionens näringsliv.

Cecilia Thilenius Lindh

Kassör
cecilia.lindh@mdu.se

Vår forskare på Mälardalens universitet kopplar ihop den akademiska världen med marknadsföreningen på ett fantastiskt sätt. Cecilia okända talang är hennes inneboende lekledare som garanterar att det aldrig blir tråkigt på våra träffar!

Rolf Lindström

Ledamot
rolf@rolflindstrom.com
070-688 50 26

Efter en lång karriär på ABB och SynerLeap kör han nu sin egen firma där han titulerar sig Digital Coach. En fena på digitala trender och expert på LinkedIn och Social Selling. Lägg till generös med sin kunskap och hjälpsam så förstår du varför han är så bra att ha i styrelsen!

Ingrid Andersson

Sekreterare
ingrid@digdo.se
070-852 07 55

Frilansande copywriter med ett stort hjärta för B2B och digital marknadsföring. Ni hittar henne året runt vid tangentbordet, men om sommaren är hon lyckligast i trädgården, med jord under naglarna. Ljuset i vintermörkret hittar hon på hockeyläktaren där man kan se henne skrika på domaren, jubla över ledningsmål eller muttra bistert över en onödig icing

Susann Kammerer

Ledamot
susann@kammerer.se
070-582 82 52

Susann är frilansande AD och grafisk formgivare med fokus på estetisk och smart design för webb och trycksaker. Hon flyttade till Västerås från Düsseldorf 2014 med sin svensk-tyska familj, och driver sedan dess eget företag. För att hitta balans i vardagen så yogar hon och ger sig gärna ut i naturen!

Janke Sörbrand

Ledamot
janke.sorbrand@mimer.nu
070-278 74 10

Rak och tydlig kommunikation mellan människor, i digitala kanaler eller i tryck, är Jankes puckar. En inställning som han har i sin roll som marknadsförare av nyproducerade bostäder hos Mimer och som egen konsult i sitt bolag Sentera. Nyfiken och engagerad i allt som händer på isrinken, teaterscenen, naturen, näringslivet till samhället i stort.

Linda Buss

Ledamot
linda.buss@aroseken.se

Linda är till vardags kommunikationsansvarig på Aroseken. När hon inte uppehåller sig med tankar kring nybyggda hus, pysslar hon gärna om sitt eget på landet, där blommar dahliorna från juli till sent i oktober. Flerspråkig sedan barnsben, men när det kommer till kommunikation på svenska föredrar hon att hålla det enkelt och nyfiket.

Amanda Gahm

Ledamot
amanda@lokalahjalpen.se

Snacka går ju men handfast aktivitet och fysiska möten är bättre, är Amandas paroll. Därför var utbildningen till Event Manager ett naturligt steg efter att antal år som simlärare. Idag jobbar Amanda med social hållbarhet som eventansvarig på Lokala Hjälpen. Därmed nog med ord!

Martina Antonino

Ledamot
martina.antonino@live.se

Informationsdesigner och multimodal formgivare som driver Gestaltningsbyrån Små Stories. Där får hon leva ut drömmen som storyteller med filosofin om att ingen story är för liten för att lyftas och gestaltas. Då och då handleder hon studenter i designprocesser. Med en omättlig nyfikenhet lyssnar hon gärna när du pratar om ditt senaste jobbprojekt eller pyssligaste DIY.

Markus Hjertkvist

Ledamot
markus.hjertqvist@locads.se

Markus är en erfaren marknadsförare och entreprenör som alltid sätter kundens behov i främsta rummet. Han har tidigare arbetat på stora mediehus som Aftonbladet och VLT samt drivit egna bolag b la All in! Västerås. För närvarande är Markus VD för det nystartade bolaget LOCADS, med fokus på lokal marknadsföring. Bolaget är baserat i Västerås, men verkar över hela landet med digital utomhusreklam (DOOH) och online display-annonsering.