Sara Olofsson

Ordförande
sara.olofsson@mdh.se

Saras övertygelse är att äkthet är det enda som håller i längden. Framgångsrik kommunikation kräver seriositet och trovärdighet och när det passar sig, krydda gärna med värme och humor. I sitt arbete på högskolan jobbar hon med samverkan genom att sammanföra forskare, lärare och studenter med regionens näringsliv.

Cecilia Thilenius Lindh

Kassör
cecilia.lindh@mdh.se

Vår forskare på Mälardalens högskola kopplar ihop den akademiska världen med marknadsföreningen på ett fantastiskt sätt. Cecilia okända talang är hennes inneboende lekledare som garanterar att det aldrig blir tråkigt på våra träffar!

Rolf Lindström

Ledamot
rolf@rolflindstrom.com
070-688 50 26

Efter en lång karriär på ABB och SynerLeap kör han nu sin egen firma där han titulerar sig Digital Coach. En fena på digitala trender och expert på LinkedIn och Social Selling. Lägg till generös med sin kunskap och hjälpsam så förstår du varför han är så bra att ha i styrelsen!

Frida Heldemar

Ledamot
frida.heldemar@vasterastidning.se
070-257 44 41

Frida är kommunikatör och grafisk formgivare hos Västerås Tidning. Hon har ett förflutet som egen företagare och gillar ord och bild, ordning och reda, vegetarisk mat och ett gott bubbelvin. En händig lantis som trivs lika bra framför datorn som i skogen. Till den stora familjen hör både hästar, höns och får.

Ingrid Andersson

Sekreterare
ingrid@digdo.se
070-852 07 55

Frilansande copywriter med ett stort hjärta för B2B och digital marknadsföring. Ni hittar henne året runt vid tangentbordet, men om sommaren är hon lyckligast i trädgården, med jord under naglarna. Ljuset i vintermörkret hittar hon på hockeyläktaren där man kan se henne skrika på domaren, jubla över ledningsmål eller muttra bistert över en onödig icing

Susann Kammerer

Ledamot
susann@kammerer.se
070-582 82 52

Susann är frilansande AD och grafisk formgivare med fokus på estetisk och smart design för webb och trycksaker. Hon flyttade till Västerås från Düsseldorf 2014 med sin svensk-tyska familj, och driver sedan dess eget företag. För att hitta balans i vardagen så yogar hon och ger sig gärna ut i naturen!