Cecilia Cedervall

Ordförande
cissicedervall@gmail.com
070-653 78 20

Cissi tycker att bra kommunikation en mänsklig rättighet! Hon trivs bäst när det finns ett rejält problem att lösa och kreativa hjärnor får samlas och låta smarta och oväntade lösningar växa fram. Jobbar som kommunikationsstrateg i Västerås stad.

Cecilia Thilenius Lindh

Kassör
cecilia.lindh@mdh.se

Vår forskare på Mälardalens högskola kopplar ihop den akademiska världen med marknadsföreningen på ett fantastiskt sätt. Cecilia okända talang är hennes inneboende lekledare som garanterar att det aldrig blir tråkigt på våra träffar!

Ida-Maria Rydberg

Sekreterare
Ida-Maria.Rydberg@kungsor.se
073-361 01 47

Driven, ivrig och ordningsam är hon den perfekta sekreteraren. Denna skatt finns i sitt yrkesliv som näringslivsutvecklare i Kungsör. Hon älskar att möta människor och fyller på sin härliga energi i sin familj, vänner och i löpspåret.

Elizabeth Genberg

Ledamot
elizabeth.genberg@vastmanlandsmusiken.se
073-542 18 38

Elizabeth har, enligt henne själv, världens roligaste jobb på Västerås Konserthus där hon arbetar på Marknadsavdelningen. Med sin gedigna kunskap inom kommunikation och formgivning är hon en klippa i föreningen. Driver också sommarcafé med familjen!

Rolf Lindström

Ledamot
rolf.e.lindstrom@se.abb.com
070-688 50 26

Rolf delar sin tid mellan ABBs kommunikationsavdelning och SynerLeap som är samma firmas innovationshub. En fena på digitala trender och expert på LinkedIn. Lägg till generös med sin kunskap och hjälpsam så förstår du varför han är så bra att ha i styrelsen!

Niclas Söhr

Ledamot
niclas@indept.se
073-691 00 15

Under gymnasiet startade Niclas och kompisarna filmbolag och på den vägen är det. Han är noggrann, engagerad och mån om att alltid göra ett bra jobb. Så bra att polisen en gång tog en filminspelning av ett rån på största allvar och gick in med dragna vapen!

Frida Heldemar

Ledamot
frida.heldemar@vasterastidning.se
070-257 44 41

Frida är vår händiga lantis vars stora familj innehåller man, tre barn samt hästar, höns, får och katter. På dagarna jobbar hon på Västerås tidning som marknadsansvarig och på kvällarna går hon gärna på spelningar eller tränar.

Emelie Lovén

Ledamot
emelie@schysstkak.se

Idérik och effektiv, det är vår ”doer” Emelie i ett nötskal. Till vardags håller hon ställningarna på EAT Matstudio och Schysst käk där hon arbetar med såväl marknad som drift (och aaaallt däremellan). Emelie gillar förutom grym marknadsföring också mackkaffe, bubbel och ett riktigt bra loppisfynd.

Henni Hellström Benéshi

Ledamot
henni@ampilio.se
070-448 03 03

Henni brinner för utveckling, trender och marknadsföring. Att skapa och sälja digital marknadsföringstjänster åt andra företag och att vara en del av kundresan, är det roligaste hon vet. Henni jobbar på Ampilio, där hon tillsammans med sitt team skräddarsyr digitala tjänster åt sina kunder. Utöver marknadsföring, har hon ett stort intresse för ledarskap och beteendevetenskap.