Vårens program innehåller många möjligheter till kunskap, kul, kontakter och kompisar. Om du vill ladda ner programmet som pdf så kan du göra det här.

29 JANUARI • ÅRSMÖTE
Vi sågs på Peab och avslutade med dopp, plums och plask på Kokpunkten!
 
9 FEBRUARI • IDÉER OCH AFFÄRSKREATIVITET
Inspireras och få verktyg att tänka nytt, annorlunda och skapa idéer som driver utvecklingen framåt. Njut av en kreativ lunch och lyssna till Theo Härén, en av grundarna till Tedx i Sverige. Start kl. 11.30.
 
12 MARS • GULDSTÄNK
Dagen då MiV, som en av arrangörerna till Västerås stora företagsgala, med stolthet utser och delar ut priset för Årets Marknadsförare.
 
16 APRIL • MIV DAGEN
Kom och lyssna på Jakob Östberg, Sveriges förste professor inom reklam och PR. Skaffa nya kunskaper och träffa dina kompisar! När, var, hur och mer information kommer inom kort.
 
12 MAJ • SOCIALA MEDIER
Skaffa dig en inblick i framtiden redan nu: Anton Johansson och Sofia Lundberg besöker oss för att prata om sociala medier, content och trender (obs: evenemanget innehåller två föreläsningar.)
Start kl. 17.00.
 
JUNI • SOMMARFESTEN
Innan vi stänger och släcker för sommaren träffas vi för en riktigt rolig sommarfest tillsammans!
 
Och därtill så mycket mer! Håll utkik för fler aktiviteter och erbjudanden från våra samarbetspartner under våren som kommer. Ni har väl t.ex. inte missat utbildningen som MiV tagit fram tillsammans med Care of Haus College till ett förmånligt pris för våra medlemmar?
Läs mer under aktiviter och utbildningar.
Vi ses!